Studenti

 

Što nudi Sveučilište?

 

Studenti na Sveučilištu imaju dostupne usluge Službe za profesionalno savjetovanje studenata (http://www.unios.hr/kvaliteta/djelatnosti/profesionalno-savjetovanje/), koja priprema studente za tržište rada organiziranjem grupnih savjetovanja (radionice “Pisanje životopisa i popratnog pisma”, “Upravljanje vremenom” i “Razgovor s poslodavcem”) i pružanjem usluga individualnog profesionalnog savjetovanja na kojem sa savjetnicom studenti mogu razgovarati o pitanjima vezanim za razvitak njihove buduće karijere i uspješan nastup na tržištu rada.

 

Korisne poveznice:

 

http://www.unios.hr/studenti/psiholosko-savjetovaliste/

http://www.unios.hr/studenti/sveucilisne-stipendije/

http://www.unios.hr/o-sveucilistu/sveucilisni-glasnik/

http://www.glas-slavonije.hr/Sveucilisni-glasnik

 

 

 

Područja djelatnosti CEK-a

 

Područja djelatnosti Centra za razvoj karijera uključuju koordinaciju i sustavno pružanje podrške studentima, tvrtkama i Sveučilištu; te brigu o studentu za vrijeme studiranja te njegova priprema za nastup na tržištu rada. Provodimo ih kroz:

 

 

 Kako je STUP - portal za studente FERIT-a i poslodavce, (ne)službeno glasilo CEK-a, donosimo Vam što još možete pronaći korisno na STUP-u?! 

 

 

DOVIK

 

Dan otvorenih vrata i Dan karijera u jednom!

Otvoren za sve - prezentacije laboratorija i opreme FERIT-a, predavanja s naše strane i od strane poslodavaca i još mnogo zanimljivih sadržaja od ove godine i na ovim prostorima.

 

Do sljedećeg, pogledajte što smo sve vidjeli do sada:

DOVIK 2019: https://www.youtube.com/watch?v=82I10jOlwqM&t=100s